Bedrijfsfinanciering

Partner in jouw (groei)ambities: ik heb een oplossing of ik vind er eentje.

In mijn jarenlange ervaring als ondernemer en mkb-adviseur heb ik erg veel ondernemers gesproken. Het vinden van de juiste financieringsstructuur voor hun onderneming vinden zij erg lastig. Traditionele financiers zijn bij bedrijfsfinanciering geneigd zijn te zoeken naar zekerheden. Daarmee perken zij de zelfstandigheid en het zelfbeschikkingsrecht van de ondernemer in. Toch zijn er tegenwoordig voldoende alternatieven. Ik kan je helpen deze (passende) alternatieven te vinden en de juiste oplossing in te zetten.

Startpunt voor bedrijfsfinanciering

Sinds 2018 heb ik daarom mijn MKB adviespraktijk uitgebreid met bedrijfsfinancieringen. Weck Management & Advies is een onafhankelijke marktpartij op het gebied van bedrijfsfinanciering en partner in jouw ambities. Ik ben partner in jouw ambities. We realiseren samen jouw groeiplannen zonder bank.

Voor vragen en uitdagingen rondom bedrijfsfinanciering en werkkapitaal, voorraadfinanciering, overnamefinanciering, factoring, leasing van vervoer- en productiemiddelen, kredietverzekeringen en zakelijke vastgoedfinanciering kun je bij mij terecht.

Het verschil? Ik denk als ondernemer, ik redeneer als een ondernemer, ik ben een ondernemer. En als het moet help ik je in je onderneming als ondernemer, of met advies en coaching.

Bij Weck Management & Advies hebben we een oplossing voor je. Of we vinden er één.

Top