Ondernemersadvies voor ondernemers en familiebedrijven

Met nieuwe inzichten kun je verder.

Als ondernemer zijn er allerlei momenten dat je behoefte hebt aan inzicht. Dat herken ik. Wat is nu een goede, of beter nog, de beste beslissing die je kunt nemen? Je kent je bedrijf, producten en klanten goed. Bent vaak al jarenlang succesvol aan de slag. Ziet regelmatig de cijfers en toch knaagt het. Er zit meer in. Je wilt concreet verder, een goed bedrijfsplan hebben. Maar zonder analyse waar je staat kun je simpelweg geen goed plan maken. Op die momenten ben ik er voor je.

Anders kijken, scherpe vragen, beter advies!

Samen kijken we met een andere blik naar je bedrijf, producten en je klanten. En de cijfers. Met grote betrokkenheid maar ook met voldoende emotionele afstand. Ik kan goed hoofd –en bijzaken van elkaar onderscheiden en kan me verplaatsen in je situatie. Door mijn expertise stel ik scherpe vragen, belicht ik zaken van een verrassende kant en kijk ik vanuit een ander perspectief. De verzamelde informatie wordt vervolgens snel en adequaat door mij geanalyseerd. Door mijn praktische ervaring bij vele bedrijven ben ik als geen ander in staat je te helpen aan nieuwe inzichten.

Met die inzichten kun je verder. Ze helpen je om een samenhangend plan te maken en je succes te vergroten. Dat is wat je wilt. Een goed en realistisch plan waarmee je weet wat je moet doen. Dat geeft richting en helpt je op snelheid en koers te blijven. Je hebt het weer scherp.

Uit ervaring weet ik dat de details van een goed plan, en de precieze uitwerking daarvan, uiteindelijk het verschil maken. De voor de hand liggende oplossingen probeert iedereen al.

Top