Ondernemerscoach

Grote betrokkenheid, maar ook met voldoende emotionele afstand.

Als ondernemer zijn er allerlei momenten waarop je wilt weten wat er aan de hand is. Dat herken ik. Wat is nu een goede beslissing, of beter nog, de beste beslissing die je kunt nemen? Je kent je bedrijf goed, net als je producten en klanten. Vaak ben je al jarenlang succesvol aan de slag. Regelmatig zie je de cijfers en toch knaagt het. Je wilt concreet verder, een goed plan hebben. Maar zonder analyse waar je staat, kun je simpelweg geen goed plan maken.

Eigenlijk is het net als met die kapotte auto, doorrijden maakt het niet beter. Naar de garage gaan voor een goede diagnose helpt wel. Dan weet je wat de mogelijkheden zijn. Op deze momenten ben ik beschikbaar. Ik help de diagnose te stellen en onderzoek hoe die het beste past bij jou en bij de onderneming. Die aanpak leidt tot duurzame oplossingen.

Maar ook als de auto niet kapot is, is een periodieke check (de bedrijfs-APK) in de vorm van klankborden geen overbodige luxe: business coaching.

Anders kijken, scherpe vragen, beter advies!

Samen kijken we met een andere blik naar je bedrijf, producten en je klanten. En de cijfers. Met grote betrokkenheid maar ook met voldoende emotionele afstand. Ik kan goed hoofd -en bijzaken van elkaar onderscheiden en kan me verplaatsen in je situatie. Door mijn expertise als ondernemerscoach stel ik scherpe vragen, belicht ik zaken van een verrassende kant en kijk ik vanuit een ander perspectief.

De verzamelde informatie wordt vervolgens snel en adequaat door mij geanalyseerd. Door mijn praktische ervaring bij tientallen bedrijven ben ik als geen ander in staat je te helpen aan nieuwe inzichten. Van de conclusies uit de analyse en het advies maak ik een bondig en helder verslag waarmee je verder kunt.

Top