Privacy verklaring (AVG 2018)

Privacy verklaring (AVG 2018)

by Wilko van Eck

Privacyverklaring
25 mei 2018

Je privacy is voor Weck Management & Advies van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Weck Management & Advies allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen via onze website www.weckmanagement.nl.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Weck Management & Advies.

Statistieken en profilering

Wij houden anonieme statistieken bij over het gebruik van onze website. Bijvoorbeeld met Google Analytics. Met deze statistieken verbeteren we onze online website om zo alleen nog relevante informatie te laten zien of de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Denk aan het verbeteren van de mobiele versie van onze website of het beter vindbaar maken van artikelen die vaak gelezen worden.

Naast anonieme statistieken verzamelen wij ook persoonsgegevens. Dat doen we uitsluitend met jouw toestemming. Wij kunnen deze gegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij deze gegevens gebruiken, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Welke informatie verzamelen wij? We verzamelen de volgende persoonsgegevens: je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, gegevens met betrekking tot je financiële (bedrijfs)situatie, en relevante financiële gegevens van jou privé (voor zover dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening), de naam van jouw organisatie, organisatie-omvang, werkveld en sector. Deze gegevens worden pas verzameld wanneer jij een van de formulieren op onze website invult en verstuurt. Of als je klant bij ons wordt door ons in te huren voor één of meerdere van onze diensten. Wij bewaren deze informatie voor minimaal één jaar. Daarna worden de gegevens vernietigd. Tenzij je ons verzoekt om deze gegevens eerder te verwijderen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken je persoonsgegevens niet aan derde partijen zonder jouw expliciete toestemming, tenzij dat nodig is om onze dienst uit te voeren of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je op onze website hebt aangevraagd. Denk aan een marketingbedrijf dat ons helpt met website verbeteren, advertenties maken of e-mails sturen. Deze bedrijven zijn verplicht om jouw gegevens vertrouwelijk te behandelen. Wij maken met deze bedrijven afspraken omtrent verwerking van persoonsgegevens. Deze afspraken worden vastgelegd in een zogenaamde bewerkersovereenkomst.

Bewaartermijn

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk en uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je ons verzoekt om jouw persoonsgegevens te verwijderen, dan zullen wij deze gegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit ons database verwijderen.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. We bewaren de cookies niet langer dan wettelijk voorgeschreven en strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden.

Wanneer je onze online dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Het gaat om de volgende cookies:

Technische of functionele cookies: wij plaatsen functionele cookies om onze website goed te laten werken. Voor het plaatsen van deze cookies is wettelijk geen toestemming vereist. Het gaat om cookies die ervoor zorgen dat voorkeuren worden opgeslagen, informatie wordt onthouden wanneer je naar een andere subpagina gaat, inloggegevens worden opgeslagen, de website goed op je beeldscherm wordt weergegeven, onthouden wordt of je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, misbruik kan worden opgespoord en gegevens worden onthouden voor een eventuele bestelprocedure.

Analytische cookies: wij maken gebruik van analytische cookies van Google Analytics, zodat Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt wordt. Met deze informatie proberen wij onze website continu te verbeteren. Wij verzamelen uitsluitend anonieme informatie via Google Analytics en laten Google de IP-adressen anonimiseren. Dat betekent dat we jou niet persoonlijk kunnen herleiden door middel van deze cookies. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Echter, Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google Analytics kunt u vinden in de Privacy Policy van Google en in de Privacy Policy van Google Analytics.

Overige cookies: naast de functionele en analytische cookies gebruiken wij ook cookies van bedrijven als Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. Deze cookies zorgen er onder andere voor dat je niet steeds dezelfde advertenties te zien krijgt, de advertenties die je van ons ziet op social media websites aansluiten op jouw interesses, wij weten hoe effectief onze advertenties zijn en deze kunnen verbeteren. Deze cookies worden geplaatst uitsluitend met jouw toestemming. Tijdens jouw eerste bezoek aan onze website wordt je gevraagd de cookies te accepteren. Pas na jouw akkoord worden deze cookies geplaatst.

Cookies verwijderen

Cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Wanneer een houdbaarheidsdatum van een cookie verstreken is, wordt deze cookie automatisch verwijderd. Je kunt de cookies op elk moment handmatig uitschakelen of verwijderen. Raadpleeg hiervoor hulpdocumentatie van jouw browser. Bij de meeste browsers vind je deze optie onder de instellingen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij zorgen dat alleen noodzakelijke personen toegang hebben tot persoonsgegevens
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem – wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wanneer wij onze werkwijze met betrekking tot persoonsgegevens verwerking of cookiebeleid wijzigen moeten wij natuurlijk ook deze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Neem contact op via wilko@weckmanagement.nl.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
Weck Management & Avies
Dorpsstraat 2d
4181 BN WAARDENBURG
06 – 12 51 28 70
wilko@weckmanagement.nl

Top