Omzet verhogen

Focus op de dingen waar je goed in bent en waaraan je echt verdient.

Je bent dus zoek naar manieren om je omzet te verhogen? Daar heb ik zo m’n ideeën bij. Meer verkopen, is harder lopen hoor ik vaak. Dat klopt, maar door simpelweg harder te gaan werken, stijgt niet alleen je omzet maar stijgen ook je kosten. Waarschijnlijk wil je niet meer omzet, maar vooral meer rendement. Zodat je het niet drukker krijgt maar wel meer gaat verdienen. Je focussen op de dingen waar je organisatie goed in is en waaraan je echt verdient. Minder werken en meer overhouden. Klinkt goed toch?

Meer verdienen aan wat je doet, meer rendement dus, gaat om de keuzes maken. Scherpe analyse en de juiste inzichten in zowel je commerciële als financiële resultaten helpen daarbij. Alleen dat doen dat werkelijk bijdraagt. Het lijkt een open deur maar hij wordt vaak over het hoofd gezien.
Rendement verbeteren is een slimmere manier dan zomaar omzet vergroten (waarvoor vaak de prijs naar beneden moet). Slimme keuzes maken om meer te doen van hetgeen je marge oplevert en minder van hetgeen je marge kost.

Top